Добре дошли в Beboutique!

Здравейте! Ние сме Beboutique – онлайн магазин за бебешки и детски стоки, в който с много любов, сме се постарали прецизно да селектираме и съчетаем най-добрите продукти и марки на пазара, с грижа за бебето и майката. При нас ще намерите стоки, които са препоръчани от майки за майки, както и уникални ръчно изработени бебешки красоти. Всеки малък клиент е важен за нас, затова предлагаме и персонализирани дрешки и сувенири, които ще бъдат създадени специално за Вашето дете.

Направихме селекция от най-качествените стоки за Вас и Вашето ангелче, за да Ви улесним в пазаруването.

В Beboutique сме събрали, с много грижа,  важна и полезна информация в помощ на родителите, съвети и интересни идеи за свободното време, възпитанието и развитието на детето.  Тази информация съществено ще Ви улесни в процеса на пазаруване. Ние знаем колко важен и стресов може да бъде този период и морето от информация, която ни залива. Затова решихме да Ви улесним с подготвени списъци и пакети с необходимите неща за новороденото и майката, информация относно грижите за бебето, описания на продуктите, които предлагаме и още много, много други полезни съвети и статии от водещи специалисти и опитни майки, които са минали по този път.

Предлагаме и богат асортимент от уникални ръчно изработени „чудеса“, направени с много любов от талантливи  автори, от цяла България. В ръчните ни колекции ще намерите дрехи, обувки, играчки, аксесоари и още много други красоти, които ще бъдат направени специално за Вашето бебче и доставени до дома Ви.

Създадохме нашия магазин и блога към него, за да Ви улесним и помогнем да се насладите на най-важния момент в живота на едно семейство – посрещането на едно бебче. Всичко, което предлагаме в Beboutique може да  бъде доставено до Вашата врата, във всеки край на България, без да излизате от вкъщи.

Ще се радваме да бъдем Ваши верни помощници и полезни консултанти, защото знаем, че всяко дете е уникално!

                                                   Искрено Ваши,Logo_Beboutique_RGB_cut